Dommertilmelding - Fløng cup 2017

Fløng cup søndag d. 21 maj 2017

Igen i år afholder Støtteforeningen for FHH90, Fløng Cup. Fløng Cup er Danmarks største 1-dags udendørs håndboldstævne, hvor der bliver spillet på ca. 35 baner fra kl. 9-18.30.

Stævnet afholdes søndag d. 21. maj 2017.

Vi har brug for omkring 40-50 dommere til at dømme de mange kampe og til at få en hyggelig søndag i Fløng. Ca. en uge før stævnet vil alle dommere pr. mail eller post få tilsendt en oversigt over de kampe, de skal dømme. Når du som dommer kommer til stævnet søndag morgen, vil der ligge en kuvert klar med udfyldte dommerkort til alle kampene.

Som tidligere vil der i dommerteltet være morgenmad, frugt, kage og kaffe. Desuden vil der til hver dommer blive udleveret 1 mad- og drikkekupon.

Igen i år vil vi reservere et dommeromklædningsrum samt -toilet og sørge for dommerparkering tæt ved stævnepladsen. Speciel parkeringsbillet mailes eller sendes pr. post samtidig med kampoversigten.

Aflønning: 100 kr. i timen + kørepenge efter Skats gældende sats. (Husk at I selv skal indberette det til Skat)

Du tilmelder dig ved at gå ind på følgende hjemmeside: www.fhh90.dk/index.php/flong-cup/dommer

Udfyld skemaet og tryk på tilmeld. Du modtager en mail, som bekræftelse for din tilmelding. Vær opmærksom at få udfyldt alle felterne og at du skal modtage en bekræftelse pr. mail før din tilmelding er gået igennem.Vi gør opmærksom på, at der er mange børne- og ungdomskampe dvs. U10, U12 og U14 kampe.

Kender du en kollega, som ikke har modtaget vores mail, må du meget gerne videresende invitationen.

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte Andreas Rasmussen på mobil 5180 6174 eller E-mail dommer@fhh90.dk


Du tilmeldes på vores venteliste, da vi har nået 50 dommere. Vi får dog altid afbud når vi sender programmet ud. Du vil blive kontaktet når vi får afbud

Dommernr.
Rangering (f.eks. serie 2)
Navn
Adresse
Post nr
By
Land
Telefon nr.
Mobil nr.
E-mail
Bekræft e-mail
[Skriv blot din email igen]
Jeg kan dømme Fra kl. Til kl.
Kommentar
Skriv her hvad du primært ønsker at dømme.


Programmet er udviklet af Staevneportal.dk